Yogamatte i ull 70x200 detalj

Komfortabel yogamatte av merinoull

Yogamatte - merinoull

Prøv en av våre bestselgende yogamatter i størrelsen 70 x 200 cm av høykvalitets merinoull. Yoga Vital Studio har i likhet med andre studioer omkring i hele Norge benyttet denne matten gjennom mange år, og denne har virkelig bestått sin prøve. Merinoull har den gode egenskapen at den ikke produserer for mye varme, slik som noen andre ullkvaliteter. Disse mattene er godt isolerte noe som hjelper veldig dersom du legger deg ned på kalde gulv eller ute i naturen.

Ull – Ett naturlig produkt
Vårt ull kommer fra merinosauen som har enestående egenskaper i forhold til sitt ull. Vi er svært opptatt av dyreverlferd og miljø, og materialene til disse mattene er basert på gode verdier fra små produsenter som er glad i sine sauer. For dyrenes velferd trengs disse å klippes med jevne mellomrom og nettopp denne ullen blir brukt i våre matter. Dette gir en svært god og behagelig komfort når man bruker disse, spesielt i Yogasammenheng.

Ull renser seg selv
I motsetning til mange andre stoffer og tekstiler har ull en uovervinnelig egenskap ved at den renser seg selv. I likhet med annet ulltøy vil disse mattene bli luktfrie kun ved at disse henges opp utendørs til lufting. Dette gjør at vi sparer både penger på strøm, men ikke minst miljøet for bruk av energi og forurensing av vaskevann ut i havet. Dersom du omsider ønsker å vaske din yogamatte anbefaler vi skånsomt ullprogram og lufttørking etter vask. Matten har en lateks underside som kan miste sine kvaliteter ved å komme i kontakt med vann. Heng matten i en U- form med klyper på hver side av matten. Dette sørger for god ventilering og raskest tørking av din nye yogamatte. Dersom ullet mister noe tekstur etter vask kan du med fordel gre ullet forsiktig med en tynn hårkam.

Ull – Ingen mikroplast
Vi har heldigvis med årene blitt mer og mer oppmerksomme på såkalt mikroplast som forekommer i alt for mange produkter i dag. Dette er en trussel for vår planet da dette ofte er basert på ett plast. Når man vasker tøy og andre gjenstander vil små partikler falle av, og bli med ut i avløpsvannet som igjen havner i sjøen. Dette er svært skadelig for mange dyrearter som lever i og av dette vannet. Vi har derfor sørget for at dette ikke forekommer i våre yogamatter.

 • 1 465 kr

  Yoga matter fra SatNam har i løpet av de siste 10 årene vist seg til å være en ekte kvalitetsmatte uten noen form for kompromisser. Disse mattene er egnet for deg som ønsker en komfortabel yogamatte med litt ekstra tykkelse. Mattene er laget av merinoull med ullfleece fylling og har en naturlig latex på undersiden som gjør at matten ikke sklir på gulvet. Matten er godkjent etter Ecotex Standard 100. 

  Vekt: 2,7 kg

  – 100% naturmaterial
  – Hudvennlig
  – Temperaturfordeles
  – Smidig og føyelig
  – Lav vekt
  – Lett å ta med
  – Glir ikke på gulvet

  LAGERSTATUS:39 på lager (kan restbestilles)